Bel mij op: 06 23 75 30 67 of mail naar niels.hoving@hometeam.nl hometeam.nl

Schilderwerk Hoogeveen

Op zoek naar een schilder in Hoogeveen

U bent op zoek naar een goede schilder in Hoogeveen voor het uitvoeren van schilderswerkzaamheden? Dan bent u bij Hoving Schilderswerken - HomeTeam aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring van het schilderen van woningen van zowel binnen als buiten. Denk daarbij aan ramen, deuren, wanden, trappen en plafonds, wij draaien onze hand hier niet voor om.

Specialist in schilderwerk

Al sinds jaren is Hoving Schilderwerk onderdeel van HomeTeam en levert aan tal van particulieren en zakelijke kwalitatief schilderwerk. 

Heeft u een specifieke wens of vraag over schilderwerk styel die vraag dan gerust, wij hebben daar altijd een antwoord en goed advies op. Met onze jarenlange ervaring in schilderwerk zijn wij uitgegroeid als specialist van de regio Hoogeveen, maar ook elders in Drenthe en Overijssel zijn wij regelmatig te vinden met onze rode bus.

Advies in schilderwerk en onderhoud

Onze schilders raden u aan om uw houtwerk rondom uw woning regelmatig te controleren en tijdig aan de bel te trekken en zo te voorkomen dat er houtrot optreed. Wanneer je namelijk niet eens per zoveel jaar zorgt voor goed onderhoud en verwerk van je woning, dan ben je namelijk echt aan de beurt. Als er eenmaal houtrot is ontstaan, dan kan het heel snel gaan en kan dit vergaande gevolgen hebben en soms moet je complete kozijnen of gedeelten daarvan vervangen. Wij zijn er ook om advies te geven en als er twijfels is of schilderen wel nodig is, vraag het ons.

Uw schilder uit Hoogeveen

Laat het uitvoeren van  uw verfklussen over aan een schildersbedrijf in Hoogeveen of omgeving?  Hoving Schilderwerken van HomeTeam staat voor u klaar. Als het nu een kleine of grote klus is, wij komen graag bij u langs en als u vooraf een inspectie met offerte wilt, dat vinden wij vanzelfsprekend.

Contact