Bel mij op: 06 23 75 30 67 of mail naar niels.hoving@hometeam.nl hometeam.nl

Niels Hoving Schilderwerken

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Niels Hoving, een schilder in de regio Hoogeveen

Als u gaat investeren in het onderhoud van uw woning, wilt u uiteraard dat deze onderhoudswerkzaamheden door een betrouwbare expert worden uitgevoerd. Huurt u Niels Hoving en zijn specialisten van Hoving Schilderwerken in voor uw klus, dan weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Niels Hoving en Hoving Schilderwerken: een schildersbedrijf uit Hoogeveen

Niels Hoving is de naam achter Hoving Schilderwerken: een schildersbedrijf uit Hoogeveen. De specialisten van Hoving Schilderwerken hebben al twintig jaar ervaring in het schildersvak en voeren alle klussen nog altijd met passie uit. Om de bekwaamheid op het hoogste niveau te houden, volgen Niels Hoving en zijn specialisten regelmatig trainingen van aangesloten leveranciers. Dit betekent dat de kennis en de vaardigheden van de specialisten blijven groeien, voor de beste ondersteuning in uw bouwprojecten.

U kunt Hoving Schilderwerken inhuren voor al uw schilderwerkzaamheden, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

De werkwijze van Hoving Schilderwerken

Niels Hoving en zijn specialisten werken altijd op en top betrokken aan uw schilderprojecten. De werkwijze van het bedrijf is transparant, netjes en nauwkeurig voor het beste resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent en u krijgt de garantie dat het eindresultaat aan uw eisen en verwachtingen voldoet.

En vindt u het belangrijk dat u een duurzame partner in de arm neemt? Dan kunt u Hoving Schilderwerken met een gerust hart inhuren, want dit schildersbedrijf investeert veel in duurzaamheid. Zo plaatsen de specialisten bijvoorbeeld altijd isolatieglas, zodat u op de energiekosten van uw woning bespaart zonder wooncomfort in te moeten leveren.

Schilderwerken regio Hoogeveen

Hoving Schilderwerken is gevestigd in Hoogeveen en werkt veelal u in de provincie Drenthe, Groningen of Overijssel. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Contact