Bel mij op: 06 23 75 30 67 of mail naar niels.hoving@hometeam.nl hometeam.nl

Schilderwerk regio Hoogeveen

Benieuwd naar meer projecten en informatie over Niels Hoving? Bekijk dan ook eens deze website

Projecten van Hoving Schilderwerken

Wie in zijn of haar woning blijft investeren, kan de waarde van het pand optimaal behouden en zelfs laten stijgen. Niels Hoving helpt u graag uw woning te verbeteren en werkt samen met vakmensen die uw woning kunnen verbouwen, en onderhouden, zodat uw pand de huidige waarde behoudt of zelfs meer waard wordt. Waarmee Hoving Schilderwerken u van dienst kan zijn, leest u op deze pagina.

Klik hier voor enkele projecten.

Bekijk projecten

Schilderwerk en kleuradvies

Of het nu gaat om het interieur van uw woning of het exterieur van het pand: Schildersbedrijf Hoving helpt u graag uw woning op de juiste manier te schilderen. Door uw woning te schilderen kunt u het huis weer fris en zo goed als nieuw laten ogen, maar ook een compleet nieuwe uitstraling geven. Daar komt nog bij dat Niels Hoving en zijn specialisten u ook advies kunnen geven over de kleuren die u kunt gebruiken voor uw nieuwe schilderwerk, zodat het resultaat helemaal aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Wandbewerking

Wilt u uw muren niet schilderen, maar heeft u mooi behang gevonden voor bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of de hal ? Dan kunt u de specialisten van Hoving Schilderwerken vragen dit behang op de juiste manier aan te brengen.

Beglazing

Heeft u ramen nodig voor uw nieuwbouwwoning, zoekt u een raam voor uw aanbouw of is een raam van uw woning of (monumentaal) pand beschadigd? Dan kan Schildersbedrijf Hoving u helpen de beste nieuwe ramen aan te schaffen en deze direct te plaatsen.

Houtrot herstel

Als hout aan het rotten is, kan hier geen nieuwe laag verf op aangebracht worden. Heeft u te maken met rottende kozijnen of deuren met houtrot? Dan behandelt Niels Hoving eerst het rottende hout, om vervolgens pas te gaan schilderen.

Contact